TukTuk boeken!

Je kunt onze Tuk Tuk reserveren voor verschillende tours.

Tijdens je zomer vakantie rijdt de tuktuk weer de oer gezellige lazy summer tour. Op zoek naar de mooiste en gezelligste plekjes op het eiland.  Wat dacht u onder andere van de fantastische vergezichten,  een kort bezoek aan de kaasbunker boven op het vuurtoren duun waar u tegelijkertijd van het mooie uitzicht kan genieten. Verder gaan we opzoek naar allerlei verschillende bijzondere planten en dieren van het eiland. Na de tour krijgt u een heerlijke borrelplank en twee consumpties bij Gestrand eten aan zee!. 

De Kosten zijn € 40,50 per persoon.  Incl Tuktuk tour +/- anderhalf uur, twee consumpties (hollands ass.) en de Gestrand borrelplank.

Minimale deelname 2 personen & Maximale deelname 4 personen. 

Wij nemen u mee langs vele mooie plekjes op het eiland door onze deskundige chauffeur/gids. Een verscheidenheid aan vogels, schotse hooglanders, soay schapen, geiten, en niet te vergeten de prachtige vergezichten met de steeds weer veranderende wolken structuur. Er is van alles te ontdekken en te fotograferen.

Deze tour duurt ongeveer anderhalf uur en de kosten zijn € 28,00 per persoon en kinderen tot 12 jaar € 25,00 met minimaal 2 personen.

U kunt de Safari Tour online reserveren. 

De eiland safari is op Vlieland ook te boeken bij:

Informatiecentrum en zeeaquarium de Noordwester, VVV Vlieland, WestCord Strandhotel Seeduyn, Hotel Zeezicht, Paal 50 & Residentie Vlierijck.

VIP Veerboot ophaalservice

Weet zeker dat uw vakantie of weekendje weg stressvrij begint. Boek alvast een geruisloze e-tuk, voel en ruik het eiland als wij u veilig en comfortabel naar uw vakantieadres brengen. 

Over uw bagage hoeft u niet in te zitten. Deze kunt u bij aankomst van de boot tegen een geringe betaling afgeven bij de bagage vervoerders op de veerdam. Komt u met de watertaxi de Geus of Nothern Diver, dan wordt voor uw bagage gezorgd.

Uiteraard is Tuk Tuk Vlieland ook te boeken voor al uw personen vervoer op het eiland, hiervoor gelden dezelfde prijzen.

 • Prijs per tuktuk €17,50

  Omgeving dorp. 4 volwassenen, 2 kinderen.

 • Prijs per tuktuk €25,00

  Omgeving Dorp/Lange Paal. 4 volwassenen, 2 kinderen.

 • Prijs per tuktuk €35,00

  Omgeving Dorp/Het Posthuis. 4 volwassenen, 2 kinderen.

 • Prijs per tuktuk 23:00/24:00 €25,00

  Omgeving Dorp. 4 volwassenen, 2 kinderen.

 • Prijs per tuktuk 23:00/24:00 €35,00

  Omgeving Dorp/Lange Paal. 4 volwassenen, 2 kinderen.

 • Prijs per tuktuk 23:00/24:00 €45,00

  Omgeving Dorp/Het Posthuis. 4 volwassenen, 2 kinderen.

 • Afhuur per uur €150,00 - €105,00

  Eerste uur €150,00 – elk volgend uur €105,00

 • Afhuur per uur na 23:00 €250,00 - €175,00

  Eerste uur €250,00 – elk volgend uur €175,00

Bruiloft en partijen

We dromen allemaal van de perfecte bruiloft, reis dus in stijl op de grote dag! Wij kunnen onze Tuk Tuk opfleuren met fraaie decoratie. De Tuk Tuk is speciaal, dus past uitstekend bij een speciale dag!

Wij maken graag een afspraak om samen met u aan het vervoer van die dag te werken. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@tuktukvlieland.nl of ons bellen op telefoonnummer 06-30223886.

Algemene voorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn.

De getoonde bedragen en/of percentages dienen door u te worden betaald.